Brassica

j

Brassica, een grote sterke en zeer lang houdbare bloem met een karakteristieke uitstraling.
De sierkool is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Dit knappe familielid van de gewone koolsoorten, zoals bloemkool en spruitjes, is eigenlijk geen bloem maar een plant die op langen stelen wordt geteeld. De Brassica is verkrijgbaar in de kleuren wit,rood, roze en paars of tweekleurig.

Naam Omschrijving

Brassica

SRGBBrassica

- Brassica kan in de koelcel gehouden worden tussen de 3 en 7 graden.
- snijd de stelen van de Brassica goed schuin af.
- Voeg een drupje chloor toe aan het water.

 

- Snij met een scherp mes een stukje van ongeveer 3 cm van de stengel.

- Gebruik een schone vaas die vooraf gereinigd is met bleekwater.

- Zet de Barssica in schoon water en vul het water regelmatig bij.

- Met snijbloemenvoedsel staan ze langer en gaat het water niet ruiken.

- Voeg eventueel een druppeltje chloor aan het water toe. Zo blijft het water lekker fris en schoon

- Het water eenmaal per week verversen en de bloemstelen weer opnieuw afsnijden

- Zet de Brassica niet in de volle zon of boven de verwarming.

                       

Eigenschappen
Wetenschappelijke naam
Brassica
Familie
Brassica

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief...

en ontvang iedere maand extra (exclusieve) inspiratie in je mailbox!

Niet meer weergeven ×