Over ons

Flower Factor is een groeiend wereldwijd online platform waar bloemisten en consumenten geïnspireerd raken om meer met bloemen en planten te doen.

flowerfactor devices

Een internationaal podium

Het is de plek waar alles samenkomt: inspiratie, story telling, educatie en branding. De kwaliteitsproducten en diensten van aangesloten partners, kwekers, groothandelaren en toeleveranciers, worden er gepromoot op een wijze die relevant is voor bloemisten en consumenten.

Via Web en alle social media kanalen van Flower Factor en de eigen kanalen van de aangesloten leden worden producten of diensten wereldwijd verbonden met bloemisten en consumenten. 

wereld

De cijfers

  • Maandelijks ruim 9.000 bloemisten op de website
  • Circa 32.000 volgers op Facebook (NL+ENG+DE+ES)
  • Maandelijkse videoweergaven op Facebook circa 80.000
  • 4,5 miljoen weergaven in de eerste 5 maanden van 2016 op Facebook met wereldwijd bereik
  • Eigen YouTube kanaal met meer dan 30.000 views per maand
  • Pinterest bereik gemiddeld 20.000 mensen per maand
  • Iedere week nieuwe inspiratie- en educatiefilms
  • Nieuws uit bloemensector, interieur- en fashionscene
  • Platform waar diverse topdesigners en bloemisten hun werk presenteren
  • Offline activiteiten zoals Floral Tweetjams, Masterclasses, beurzen etc.

 

  Wat heeft Flower Factor voor u als kweker te bieden?

Flower Factor is méér dan alleen een online inspiratieplatform. Flower Factor wil een partner zijn voor kwekers, groothandelaren en branche organisaties door hen te helpen met effectieve marketing, online strategisch advies, krachtige filmproducties, events en meer.

 

Videoproducties & fotografie

Dankzij ons in-house filmproductiebedrijf kunnen wij filmproducties van hoog niveau bieden. Zo maken wij inspiratiefilms met bekende ontwerpers (Pim van den Akker, David Ragg, Menno Kroon, etc.) waarin zij bijzondere creaties maken of handige stap voor stap instructies. Altijd met producten van de Flower Factor leden.

Daarnaast bieden wij ook filmproducties voor u op maat. Zo produceren wij commercials voor uw product, of een reeks promotiefilms ter introductie van nieuwe variaties, of creëren wij interactieve films die in uw website afspelen. Deze producties kunnen in allerlei vormen en worden altijd voorzien van een vernieuwend concept, helder storyboard en duidelijk plan van aanpak.

howtomake

Events & Tweetjams

Flower Factor organiseert 4x per jaar een live Tweetjam. Dit evenement trekt bloemisten uit de hele wereld die samen met elkaar creaties maken. Dankzij een online livestream kan het publiek overal ter wereld meekijken en interactief reageren. De producten van de Flower Factor kwekers worden gebruikt tijdens dit evenement en door fotografen vastgelegd.

Flower Factor creëert daarnaast ook shows, events en experience rooms op maat. Voor bijvoorbeeld uw event stand of voor een bijzondere entree in uw onderneming. Dankzij de expertise van onze designers kan Flower Factor ook wereldwijd shows en events aankleden.

Lees meer over onze Tweetjams. 

 

Strategie- & Marketing campagnes

Flower Factor denkt graag verder met u mee in uw gehele online & offline uitstraling. Wanneer u een campagne rondom de introductie van een nieuwe soort wilt opzetten of wanneer u bijvoorbeeld uw website opnieuw wilt uitrollen.

Dankzij de ruime ervaring in de bloemensector én de aanwezigheid van experts op het gebied van online/offline communicatie, kunnen wij de juiste mix bieden voor uw campagnes. 

ff

 

De ‘Flower Factor’

Graag gaan wij samen met u aan de slag om uw bereik te vergroten, uw merk te versterken en om uw product optimaal onder de aandacht te brengen. Met veel creativiteit, passie voor bloemen & planten en een ambitieus team willen wij een betrouwbare en energieke partner zijn!

Schermafbeelding 2016 04 25 om 17.27.52

Magical Floral Nights

Schermafbeelding 2016 04 25 om 17.33.54

Video voor kweker Your Lily


Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief...

en ontvang iedere maand extra (exclusieve) inspiratie in je mailbox!

Niet meer weergeven ×