Flower Factor Designers

Bea

Bea Beroy

"Ik hou van de natuur en het werken met producten die de natuur te bieden heeft. Ik vind het heerlijk om met deze producten en het gebruik van verschillende technieken tot nieuwe ideeën te komen."

Nelleke

Nelleke Bontje

Een stralende en energieke verschijning – dat is Nelleke Bontje ten voeten uit. En dat enthousiasme vind je terug op de website van haar bedrijf Floralist.nl, alwaar ze vol passie haar ervaringen deelt met andere enthousiastelingen in het bloemenvak.

menno kroon

Menno Kroon

Draag de hele dag een roos met je mee, alle uren tot 's avonds aan je nachtkastje"!

David Ragg picture

David Ragg

Alex

Alex Segura

Alex Segura Arana is blij dat hij zijn liefde voor bloemen en floral designs kan delen en uitdragen als docent en bloemist.

pim home2

Pim van den Akker

"Ik vind het belangrijk om mensen te vertellen of (beter nog!) te laten zien wat onze sector inhoudt en hoe wij van een prachtig product een prachtig design kunnen maken."

resizedimage250374 jan van doesburg2

Jan van Doesburg

"Flower design in een breed perspectief": voor mij zijn zowel het werken met organisch materiaal als het artistieke denken heel belangrijk.

resizedimage250225 klaus wagener2

Klaus Wagener

Werken met florale materialen geeft ons, de bloemisten, toegang tot de natuur- om te experimenteren met de wisselende seizoenen. Het is een kwestie van jezelf steeds opnieuw uitvinden.


Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief...

en ontvang iedere maand extra (exclusieve) inspiratie in je mailbox!

Niet meer weergeven ×