Arend Roses

www.arendroses.nl

Varieties of Excellence

Arend Roses is een toonaangevende Nederlandse handelskwekerij met een breed assortiment grootbloemige rozen. Arend Roses weet haar Europese groothandelsklanten steeds te verrassen met aantrekkelijke producten in vele exclusieve variëteiten.

18a Roos Red Naomi

Met onze eigen professionele kwekerijen zijn wij in staat snel en flexibel een in alle opzichten hoogwaardig kwaliteitsproduct te leveren. Leverbetrouwbaarheid is daarbij de belangrijkste kernwaarde en vormt de basis van ons handelen.

Onze organisatie kan 7 dagen in de week zowel grote uniforme partijen als à-la-carte leveren. Dat is onze professionele uitdaging waar wij dagelijks als team aan bouwen.
Als een van de weinige rozen kwekers mag Arend Roses de certificaten Florimark Production en Fair Flowers Fair Plants voeren. Dat wil zeggen dat het bedrijf transparant werkt, met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu-, kwaliteits- en sociale aspecten.

Om een perfecte uniformiteit qua rijpheid van de bloemknop te creëren, worden de rozen zeven dagen per week, twee maal per dag geknipt. Dit is nog traditioneel handwerk. De rozen worden meteen op water gezet en staan binnen een half uur in de koeling.

arend 788

In de verwerkingsruimte voeren gespecialiseerde medewerkers op elke (!) roos een kwaliteitscontrole uit. Met de allernieuwste camera technieken wordt uniformiteit gewaarborgd. Alleen rozen die aan de door ons opgestelde kwaliteitseisen voldoen, worden door de bosmachines gevoerd. De kwaliteitseisen liggen aanzienlijk hoger dan de eisen van de veilingen.

Onder het assortiment van Arend Roses behoren onder andere Pink Avalanche+®, Savita+, Red Eagle®. Jaarlijks wordt het assortiment van Arend Roses uitgebreid met een aantal bijzondere exclusieve soorten welke een meerwaarde zijn voor elke bloemist!

 Video's van Flower Factor voor Arend Roses:

Schermafbeelding 2016 08 16 om 09.49.39  Schermafbeelding 2016 08 30 om 09.30.48

Schermafbeelding 2016 08 30 om 09.32.42  Schermafbeelding 2016 10 25 om 06.52.23

 


 


ArendRoses logo RGB beeldscherm omgekeerd kopie 3

www.arendroses.nl

Burgerweg 8
3155 DB
Maasland

T+31 (0)10 59 39 125
M+31 (0)6 46 197 990
sales@arendroses.nl

youtube

instagram

 

 

 

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief...

en ontvang iedere maand extra (exclusieve) inspiratie in je mailbox!

Niet meer weergeven ×