Flower Factor Team

Onze missie is om alle factoren in de groensector samen te brengen zodat we kunnen leren van elkaar, kunnen groeien en uitbreiden.

Pim van den Akker was initiatiefnemer van de eerste versie van het Flower Factor Bloemen en Planten platform in 2012. Als meesterbloembinder is Pim van den Akker creative director bij Flower Factor.

E | pim@flowerfactor.nl

Flower Factor team Pim square 

Mirjam Hendriks is oprichter van Admire Consult (2010).

Als marketeer in de agribusiness heeft zij ervaring opgedaan bij Bloemenbureau Holland in leidinggevende en strategische functies. Mirjam is commercieel directeur bij Flower Factor.

E | mirjam@flowerfactor.nl 

Flower Factor team Mirjam square

 

Miriam Hielckert is in 2012 begonnen als persoonlijk assistent van Pim bij PimDesigned. Flower Factor werd opgericht, het team breidde zich uit en de functie is uitgegroeid tot Office Manager. Omringd door bloemen en planten is zij een gelukkiger mens en de inspirerende omgeving draagt daar zeker ook aan bij. Trots om deel uit te maken van het Flower Factor team!

E | miriam@flowerfactor.nl 

Flower Factor team Miriam square

 

Roos van Unen is floral designer, fotograaf en floraal assistent bij Flower Factor. De sierteelt sector en haar mooie producten heeft haar altijd al gefascineerd. Na het doorlopen van de opleiding 'Bloem en Design' met een specialisatie in 'Natuur en Vormgeving' maakt ze een vliegende start als jonge floral designer.

E | roos@flowerfactor.nl 

Flower Factor team Roos square 


Patricia Beekelaar 
is all round redacteur, creatief tekstschrijver en accountmanager bij Flower Factor. Heeft ruim 10 jaar in een bloemenwinkel gewerkt als bijbaan, studeerde Communicatie aan de HEAO van Amsterdam en nam na een afwisselende loopbaan bij de VPRO haar opgedane ervaring in de media mee naar de wereld van bloemen en planten.

E | patricia@flowerfactor.nl 

Flower Factor team Patricia square

 

Lesley Scheffers is webredacteur, tekstschrijver en accountmanager bij Flower Factor. Als tuindersdochter heeft de sierteelt sector van jongs af aan een grote rol gespeeld in haar leven. Na een studie te hebben afgerond aan de Hogeschool Rotterdam voor Docent Engels, koos ze ervoor om in de sierteelt te gaan werken. Haar affiniteit met planten, bloemen, taal en ervaring in de sector is een mix van kwaliteiten die goed van pas komen in het Flower Factor team.

E | lesley@flowerfactor.nl 

Flower Factor team Lesley square