Floral Design Masterclasses

Zin om nieuwe florale technieken te leren? Om je werk en werkwijze eens met andere ogen te bekijken? Pim van den Akker geeft op aanvraag floral design masterclasses.

Het thema, de inhoud, plaats en tijd zijn naar wens en in samenspraak in te vullen. De masterclasses zijn op aanvraag en voor groepsaanmeldingen. Door in gesprek te gaan wordt de behoefte duidelijk en kunnen we een passende masterclass aanbieden. Een masterclass op maat gemaakt!

masterclasses door pim vd akker4

Hoe dan ook, tijdens elke masterclass komen er verschillende technieken aan bod, krijg je waardevolle verkooptips (voor in je winkel) en doe je een hoop inspiratie op. De masterclasses zijn leuk en informatief waarna je weer heerlijk aan het werk gaat met hernieuwde energie met alles wat de bloemsierkunst te bieden heeft.

Reviews:

Violeta Nicolae, woonde een masterclass bij georganiseerd in Roemenië.

The experience was amazing, you showed us so many great techniques, you made everything seems so simple and effective. You are a true inspiration, as a person but also as a floral designer.

Ana-Maria Serban, woonde een masterclass bij georganiseerd in Roemenië.

The masterclass was great, in only 3 days I learned a lot of techniques and tips that will help me to develop my own style and creativity.


Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Stuur ons dan eens een mailtje naar info@flowerfactor.nl 

Masterclass combi