Hoe kan ik deelnemen?

U kunt een keuze maken uit onderstaande mogelijkheden voor deelname aan de Social Trade Fair:

Basispakket € 495*

Eigen doorlink op de deelnemerslijst van www.tradefairaalsmeer.com en www.flowerfactor.com naar uw Floriday pagina of website en een bedrijfsfilm die via de social media kanalen van Royal FloraHolland en Flower Factor wordt getoond.

  1. Bedrijfsfilm**: Waar staat jullie bedrijf voor en waarin zijn jullie onderscheidend? Wat is uw actuele assortiment, wat komt eraan, zijn er nieuwigheden, speciale aanbiedingen of noviteiten? Deze film wordt in de week van 11 t/m 16 januari uitgezonden op de facebookpagina’s van Flower Factor en Royal FloraHolland Trade Fairs en de film wordt gekoppeld aan uw naam op de deelnemerslijst op tradefairaalsmeer.comen op www.flowerfactor.com . De film wordt op uw bedrijf gemaakt door Flower Factor of in de pop up stand bij Thijsstandbouw***.
  2. Livestream: Floral design livestream,  een Facebook livestream moment waarin we met 1 van uw noviteiten of variëteiten in een commerciële creatie demonstreren on the spot!  Door Pim van den Akker of Roos van Unen en 1 studio gefotografeerd portret van de gemaakte creatie
  3. Wrap up: Alle content die wij delen die dag wordt aan het eind nogmaals herhaald. De informatie op de website blijft 2 weken beschikbaar de publicaties op social media zijn uiteraard  ook daarna beschikbaar.

Plus pakket € 795*

Eigen doorlink op de deelnemerslijst van www.tradefairaalsmeer.com naar uw Floriday pagina of website en een bedrijfsfilm die via de social media kanalen van Royal FloraHolland en Flower Factor wordt getoond. Bovendien wordt  uw product gebruikt in een livestream creatieve sessie met Roos van Unen of Pim van den Akker van Flower Factor.

  1. Bedrijfsfilm**: Waar staat jullie bedrijf voor en waarin zijn jullie onderscheidend? Wat is uw actuele assortiment, wat komt eraan, zijn er nieuwigheden, speciale aanbiedingen of noviteiten? Deze film wordt in de week van 11 t/m 16 januari uitgezonden op de facebookpagina’s van Flower Factor en Royal FloraHolland Trade Fairs en de film wordt gekoppeld aan uw naam op de deelnemerslijst op tradefairaalsmeer.com. De film wordt op uw bedrijf gemaakt door Flower Factor of in de pop up stand bij Thijsstandbouw**.
  2. Livestreams: Floral design livestream,  een Facebook livestream moment waarin we met 1 van uw noviteiten of variëteiten in een commerciële creatie demonstreren on the spot!  Door Pim van den Akker of Roos van Unen
  3. Studiofoto: 1 studio gefotografeerd portret van de gemaakte creatie
  4. Wrap up: Alle content die wij delen die dag wordt aan het eind nogmaals herhaald. De informatie op de website blijft 2 weken beschikbaar de publicaties op social media zijn uiteraard ook daarna beschikbaar.

Interview € 600*, Van tevoren opgenomen gesprek waarin een onderwerp of een bedrijf uitgebreid wordt besproken

'How to make' tutorial € 595*, vooraf opgenomen filmproductie met foto van gemaakte design.

Combinatie interview met livestream - €895* beide apart geprogrammeerd

Combinatie interview met bedrijfsfilm - €895 beide apart geprogrammeerd

Meerprijs voor ondertitelen bedrijfsfilm indien deze niet Engels gesproken is €300*

* alle tarieven zijn excl. BTW.
** Uw Eigen professionele en actuele bedrijfsfilm inbrengen is ook mogelijk, deze dient Engels gesproken of Engels ondertitelt te zijn. Wij plaatsen een passende tekst bij de video. Indien u een eigen video wilt laten programmeren kijken wij graag of dat past binnen het concept van de Social Trade Fair, het Basis pakket kost dan € 350*, het Plus pakket € 650*, de combi Interview & bedrijfsfilm € 750*,  
*** voor opname in een volledig voor u in uw huisstijl opgebouwde stand bij Thijsstandbouw geldt een meerprijs.

1200px videostand nature inclnaam
1200px videostand design inclnaam
1200px videostand industrial inclnaam

In samenwerking met Thijs Standbouw bieden we een drie verschillende stands.

Bekijk het prijzenoverzicht

Meld u aan voor de Social Trade Fair

Aanmelden kan tot en met 4 december 2020.