#6 Vintage Fall

Check out all the great designs that our students, teachers, florists and designers have made during the 6th Floral TweetJam.

Also you'll find a great compilation video of the amazing day and if you have missed it, the interviews with our guest are also here to look back to!

Vrije opdracht met bloemen

De Designers mochten voor deze opdracht thuis wat voorbereiden, hoewel dit niet verplicht was hebben de meeste dit wel gedaan. Hierdoor is er een enorme diversiteit ontstaan aan bloemrijke creaties. Belangrijk was dat het wel binnen het thema 'Vintage Fall' zou passen. Voor de een neigde dit thema naar herfst kleuren met een ouderwetse retro look en voor de ander was dit het romantische brocante met roze en/of oranje. De designers mochten alle materialen gebruiken die de sponsoren beschikbaar hadden gesteld.

Opdracht 2a: Commercieel bloemwerk met bloemen

In de tweede opdracht wat het de bedoeling dat de designers commercieel werk gingen maken met een winkelwaarde van om en nabij de € 20,-/€ 25,- een bedrag wat in de Benelux aardig gemiddeld is. In de foto's is te zien dan dat in sommige gevallen heel goed gelukt is en in andere gevallen iets minder. In deze opdracht maken de designers iets met bloemen.

Opdracht 2b: Commercieel bloemwerk met planten

In de tweede opdracht wat het de bedoeling dat de designers commercieel werk gingen maken met een winkelwaarde van om en nabij de € 20,-/€ 25,- een bedrag wat in de Benelux aardig gemiddeld is. In de foto's is te zien dan dat in sommige gevallen heel goed gelukt is en in andere gevallen iets minder. In dit onderdeel van de opdracht maken de designers iets met planten.

Opdracht 3: In tweetallen een mooi arrangement maken