Trendy Dianthus

De Anjer is een prachtige bloem die de aandacht verdient! De internationale kwekers, de VBW en Flower Factor hebben de handen ineen geslagen om de pracht en kracht van de Dianthus, oftewel de Anjer, te verspreiden.

Met Anjers kunnen zeer bijzondere stukken gemaakt worden. De goede houdbaarheid van de bloem maakt haar geschikt voor vele doeleinden: van een blikvanger in een boeket tot een prachtig detail in een imposant stuk. De veelzijdigheid van de bloem met haar breed kleurenpallet en verrassende vormen biedt vele mogelijkheden om te gebruiken in eigentijdse florale designs.

570A8582

Flower Factor deelt innovatieve inspiratie voor de Anjer op haar internationale onlineplatfora. Door de Anjer nét op een andere manier te gebruiken en te presenteren hopen wij jou als  bloemist uit te dagen te experimenteren met deze verassende bloem! De inspiratiebeelden met deze prachtbloem worden u aangeboden door alle Anjer telers via Royal FloraHolland. In samenwerking met de VBW verzorgt de Promotie groep Anjer de Trendy Dianthus campagne in Nederland.  

570A8350

De inspiratie beelden laten zien dat een boeket of arrangement met Anjers of Dianthus precies kan uitstralen wat je wilt overbrengen. Een paar voorbeelden van ongewone en interessante designs met Anjers kan je op deze pagina vinden.

De Anjer is sterk en anders net als de bloemist!

Kanjerboeket carnation two bouquets smaller

Vanaf maart 2020 worden in totaal 100 bloemisten verrast met een Trendy Dianthus giftbox. Ben jij de gelukkige ontvanger van de Anjer giftbox of werk je graag met Anjers en wil je jouw creatie delen? Wij zijn benieuwd naar je creaties met de Anjer!

En sluit je aan onze Trendy Dianthus Facebook groep. Inspireer en raak geïnspireerd!

Loading

End of content

No more pages to load