Trendy Dianthus

De Anjer is een prachtige bloem die de aandacht verdient! Flower Factor, internationale kwekers en Mijn Bloemist slaan de handen ineen om de pracht en kracht van de Dianthus, ook wel de Anjer, te verspreiden.

Met Anjers kunnen zeer bijzondere stukken gemaakt worden. De goede houdbaarheid van de bloem maakt deze geschikt voor vele doeleinden: van een blikvanger in een boeket tot een prachtig detail in een imposant stuk. Op de Anjer wordt vaak ten onrechte het label 'ouderwets' geplakt. Juist de veelzijdigheid van de bloem met haar wijde kleurenpallet en verschillende verassende vormen, ontkracht dit label volledig en biedt vele mogelijkheden om te gebruiken in eigentijdse florale designs.

570A8582

Flower Factor maakt definitief korte metten met het 'ouderwetse' door volop innovatieve inspiratie te delen op onze online platfora. Door de Anjer nét op een andere manier te gebruiken en te presenteren hopen wij de bloemist uit te dagen te experimenteren met deze verassende bloem! Flower Factor zal inspiratie beelden produceren met deze prachtbloem voor de Promotie groep Anjer, VBW en Mijn Bloemist, speciaal voor de aankomende nationale vrijwilligers weken van 10 t/m 26 maart 2018 onder het motto "Verras jouw kanjer met een anjer"! Mensen kunnen vrijwilligers opgeven die wel een (K)Anjerboeket of (K)Anjer arrangement verdienen. Iedere maand wordt er een 'Kanjer van de maand' gekozen die volledig in het zonnetje wordt gezet met Anjers. 

570A8350

Flower Factor zal met de inspiratie beelden laten zien dat een (K)Anjerboeket of (K)Anjerarrangement precies kan uitstralen wat je wilt overbrengen. De Anjer is sterk en anders, net zoals vrijwilligers, ze maken het verschil! Een paar voorbeelden van ongewone en interessante designs met Anjers kan je op deze pagina vinden.

Kanjerboeket carnation two bouquets smaller

Ben jij echt helemaal gek op de Anjer en wil je jouw creatie delen? Kom dan bij onze Trendy Dianthus Facebook groep. Inspireer en raak geinspireerd!

Loading

End of content

No more pages to load