Chantal Vollenbroek

570A01802

Voormalig Nederlands kampioen Bloem en Interieur (jan. 2001) en Europees kampioen Floral Design (juni 2001) Chantal Vollenbroek is een floral designer met een voorliefde voor reizen. Haar passie voor bloemen is diepgeworteld en vervlochten met internationale projecten. Eerder werkte ze bij buitenlandse bedrijven zoals Grand Hyatt in Dubai, maar ook voor internationaal opererende Nederlandse bedrijven zoals Hamiplant B.V.

Van jongs af aan heeft ze haar moeder met bloemen zien werken en experimenteerde Chantal zelf met het stekken van planten. Wat al met de paplepel ingegoten is door haar moeder, geeft ze nu ook door aan haar eigen kinderen.

Zo jong mogelijk mee beginnen. Planten en bloemen moeten een vanzelfsprekendheid worden!

Als succesvol floral designer heeft ze zo haar favoriete producten om mee te werken zoals planten, onkruid, doorgeschoten groente zoals preibloemen en speciale snijbloemen waar een gepassioneerde kweker achter staat.

In 2010 heeft ze haar eigen bedrijf Kijk op Stijl opgestart waarmee ze op freelance basis bij verschillende internationale bedrijven in India, UAE, Libanon, China en Europa aan projecten heeft gewerkt. Evenementen, beurzen, floral shows, bruiloften, concept ontwikkeling, kunst, rouwstukken, hotel styling, showrooms, training voor tuincentra en vijfsterrenhotels: elke florale uitdaging omarmd ze en weet ze tot een succesvol einde te brengen.

Flower Factor is voor mij een platform waarbij ik word uitgedaagd buiten de lijntjes te kleuren. Eigenlijk zit dat in mijn aard. Bij Flower Factor is hier de ruimte voor.

Haar aanstekelijke enthousiasme voor het vak, gecombineerd met creativiteit, ervaring en charisma maakt Chantal een vrolijk en kundig floral designer. Flower Factor is dan ook blij haar tot een van de vaste designers te mogen rekenen. 

Lees meer

Chantal Vollenbroek’s tutorials for Flower Factor

Loading

End of content

No more pages to load