Berg RoseS

Berg RoseS is een rozenkweker met een familie-bedrijfshistorie die teruggaat tot het jaar 1900. Al 45 jaar telen zij rozen van uitzonderlijke en constante kwaliteit op hun hoofdlocatie in Delfgauw.

De huidige eigenaar Arie van den Berg heeft het bedrijf in 2007 overgenomen van zijn vader en oom die in 1975 de rozenteelt opstartten. Ambacht, ervaring en hedendaagse technologie komen samen in het bedrijf en bewijzen zich als een succesvolle combinatie. Berg RoseS is uitgegroeid tot een van de grootste internationale Avalanche rozenkwekers. 

BergRoses sfeerfotos

Op maar liefst 160.000m² teelt Berg RoseS een groot assortiment rozen met een jaarronde beschikbaarheid, waaronder de exclusieve variëteiten Avalanche Peach+® en Avalanche Candy+®. Zij beleveren de groothandel en bloemist met hun duurzame en biologisch geteelde rozen, die stuk voor stuk echte eye-catchers zijn. Van verschillende Avalanche+ rozen in zachte tinten tot soorten in felle kleuren zoals de Clarence+ en Layla+. Het bedrijf voert twee kwaliteitslabels: 'Berg RoseS' en 'ALLURE by Berg RoseS'. 'ALLURE by Berg RoseS' is een exclusief label voor high-end kwaliteitsrozen.

Berg RoseS heeft kwaliteit en bewuste bedrijfsvoering hoog in het vaandel staan, wat onder andere heeft geleid tot het behalen van verschillende certificaten zoals MPS-A, EuroGAP, ISO en GRASP.