LG Flowers is kweker en veredelaar van wel 84 soorten gerbera’s. Deze geliefde bloemen worden gekweekt door een team van enthousiaste vakmensen die iedere dag werken aan het ontwikkelen van nieuwe soorten en hun bloemen met veel zorg en aandacht telen.

LG Flowers vindt het belangrijk om verbindingen te leggen in de gehele keten. Met een pragmatische aanpak en een open blik staan zij in het bedrijfsleven. LG Flowers is een familiebedrijf dat twee generaties teruggaat: grootvader Piet Lansbergen begon in 1994 al met het maken van boeketten samen met zijn zoons Aad, Kees en Hein om klanten meer keuze te bieden. Vandaag de dag werkt de derde generatie in dit familiebedrijf, samen met een groot team, nog steeds volgens dezelfde waarden als toen.

Onze ambitie is om mensen gelukkig en energiek te maken met onze gerbera’s

LG flowers2

Op twee locaties, die elk een eigen specialisatie kent, wordt er met passie gewerkt aan het telen van de mooiste gerbera’s. Op de ene locatie worden er gerbera’s geplukt en verwerkt voor bloemisten en groothandels, maar worden ook boeketten en concepten voor retail ontworpen. De andere locatie staat in het teken van veredeling van de gerbera. De speciale veredelingsafdeling 'Florya Breeding' veredelt unieke gerbera's in kleuren, vormen of een combinatie van deze twee factoren.

VvL170704 152

Op meer dan 100.000 m² oppervlakte worden jaarlijks 75 miljoen gerbera’s geteeld en daarmee behoort LG Flowers tot een van de grootste gerbera producenten ter wereld. LG Flowers is een modern, arbeids- en milieuvriendelijk bedrijf en dat is terug te zien in de behaalde certificaten: MPS A, MPS SQ, Global GAP en GRASP.

Loading

End of content

No more pages to load