Arend Roses is een toonaangevende Nederlandse handelskwekerij met een breed assortiment grootbloemige rozen.

Arend Roses weet haar Europese groothandelsklanten steeds te verrassen met aantrekkelijke producten in vele exclusieve variëteiten.

assortimentsfoto Arend Roses 2020

Met onze eigen professionele kwekerijen zijn wij in staat snel en flexibel een in alle opzichten hoogwaardig kwaliteitsproduct te leveren. Leverbetrouwbaarheid is daarbij de belangrijkste kernwaarde en vormt de basis van ons handelen.

Onze organisatie kan 7 dagen in de week zowel grote uniforme partijen als à-la-carte leveren. Dat is onze professionele uitdaging waar wij dagelijks als team aan bouwen.

arendfoto6

Als een van de weinige rozen kwekers mag Arend Roses de certificaten MPS GRASP, MPS GAP, MPS-SQ, MPS-Q voeren. Dat wil zeggen dat het bedrijf transparant werkt, met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu-, kwaliteits- en sociale aspecten.

Om een perfecte uniformiteit qua rijpheid van de bloemknop te creëren, worden de rozen zeven dagen per week, twee maal per dag geknipt. Dit is nog traditioneel handwerk. De rozen worden meteen op water gezet en staan binnen een half uur in de koeling.
Schermafdruk 2018 02 01 10.28.29

In de verwerkingsruimte voeren gespecialiseerde medewerkers op elke (!) roos een kwaliteitscontrole uit. Met de allernieuwste camera technieken wordt uniformiteit gewaarborgd. Alleen rozen die aan de door ons opgestelde kwaliteitseisen voldoen, worden door de bosmachines gevoerd. De kwaliteitseisen liggen aanzienlijk hoger dan de eisen van de veilingen.

Onder het assortiment van Arend Roses behoren onder andere de 'Red Eagle®', 'Lovelace+', Black Baccara® 'Prima Donna+' en 'Talea+' . Jaarlijks wordt het assortiment van Arend Roses uitgebreid met een aantal bijzondere exclusieve soorten welke een meerwaarde zijn voor elke bloemist!

Loading

End of content

No more pages to load