Interplant Roses

Interplant Roses B.V. is een internationaal rozenveredelingsbedrijf dat beschikt over een breed assortiment rozen, met als bijzonder onderscheidend product de trosroos.

Het familiebedrijf, opgericht in 1962, wordt inmiddels geleid door de derde generatie. Interplant wordt beschouwd als de grondlegger van (het veredelen van) de trosroos en heeft zich ontwikkeld tot wereldwijd markleider op dat gebied. Daarnaast bestaat het assortiment uit intermediate, hybrid-tea, sweetheart en geurende rozen.

Het researchcentrum van Interplant is gevestigd in Harmelen, Nederland. Interplant East-Africa, Kenia, beschikt over een uitgebreide test- en showkas en een ruime vermeerderingskas waar vandaan testplanten wereldwijd worden verstuurd. Door een groot netwerk aan internationale agenten, kan Interplant de wereldwijde rozenmarkt bedienen. Het ontwikkelen van nieuwe rozenrassen, nieuwe marktkansen benutten en toekomstige trends in kaart brengen, dàt is de essentie van Interplant Roses' veredelingsprogramma. 

Interplant Roses bedrijfspagina2

Flower Factor kijkt uit naar het werken met de prachtige trosrozen en laat graag zien hoe veelzijdig deze beauty in te zetten is. Video tutorials volgen binnenkort!

Klik hier voor meer informatie over de productlijn van Interplant Roses.

7 WEBSITE Panorama Interplant Office + Greenhouse uitsnede2

Loading

End of content

No more pages to load