Always Kalanchoë is een initiatief van de gezamenlijke Kalanchoë-telers en veredelaars in Nederland. Zij hebben de krachten gebundeld om het product op allerlei wijze onder de aandacht te brengen van bloemisten, tuincentra en consumenten.

kalanchoe bells en wit close up

Er zijn telers die zich specialiseren in de gangbare soorten zoals de enkelbloemige of de gevuldbloemige, maar en er zijn telers die juist de bijzondere soorten kweken. Zoals bijvoorbeeld de prachtige ‘Bells’ met zachtgroene bellen aan de plant. Of de compleet groene ‘Croco’. De telers en veredelaars delen hun kennis met elkaar als het gaat om de ontwikkeling en versterking van de planten. Zo creëren ze gezamenlijk prachtproducten van topkwaliteit.

altijd kalanchoe buiten banner

Kalanchoë is een vrolijk plantje wat altijd leuk is en goed in de smaak valt. Het is een lange bloeier, zeker 10 weken! De Kalanchoës zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en kunnen zowel enkele als dubbele bloemetjes hebben. Natuurlijk kan de Kalanchoë binnen maar wist je ook dat ze buiten kunnen staan? Always Kalanchoë heeft ook een assortiment Kalanchoë Garden. Tussen half mei en september (bij temperaturen van meer dan 10 graden) kunnen deze prima naar buiten!

Kalanchoe Hospitality3

Kalanchoës van Always Kalanchoë zijn bovendien heel erg geschikt voor de Hospitality, want welke bar, restaurant, hotel of congresruimte wil nu geen super eenvoudig te onderhouden planten, die nog betaalbaar zijn ook. Kalanchoe brengt in iedere Hospitality ruimte de juiste kleur en sfeer. Zowel binnen als buiten.

Kalanchoe

Het grote pluspunt van deze leuke plantjes is dat ze super makkelijk te onderhouden zijn! Geef ze af en toe een beetje water en een mooi plekje met een beetje zon en de plant zal gul bloemen geven! Flower Factor gaat de veelzijdigheid van de Kalanchoë onder de aandacht brengen. In ‘How to Make’ video’s delen onze designers ideeën hoe je de bescheiden Kalanchoë op een verrassende manier kunt presenteren.

Garden Kalanchoe.nl zwart bloem kleur Easy care kleur bloem

Loading

End of content

No more pages to load