Stichting Promotie Anthurium

Flower Factor en Stichting Promotie Anthurium hebben de handen in een geslagen om eigenzinnige en verrassende floral design stukken te maken die de pracht benadrukken die de Anthurium kan bieden. De felle mooie kleuren zorgen dat de Anthurium vaak als eye-catcher in een arrangement wordt gebruikt. Dit maakt het aantrekkelijk om deze bloem of plant ook zodanig te gebruiken in florale creaties. 

Anthurium compilatie2

Ga de uitdaging aan en gebruik de Anthurium. Wij zijn u al voorgegaan. Veel Anthurium inspiratie is te vinden op deze pagina, maar ook in ons 'Lookbook' en 'How to make' tutorials.

Stichting Promotie Anthurium is de promotie-organisatie van de Nederlandse anthuriumkwekers en -veredelaars. Onder de naam Anthurium Info wordt de gezamenlijke promotie uitgevoerd voor zowel de anthurium snijbloem als potplant. Op de website www.anthuriuminfo.com biedt Anthurium Info een inspiratieplatform waar consumenten en bloemisten van over de hele wereld informatie kunnen verkrijgen zoals verzorgingstips, nieuws en blogs over anthuriums.

Anthurium compilatie3