Over ons

Flower Factor is een groeiend wereldwijd online platform waar bloemisten en consumenten geïnspireerd raken om meer met bloemen en planten te doen.

over ons 2 

Een internationaal podium

Het is de plek waar alles samenkomt: inspiratie, story telling, educatie en branding. De kwaliteitsproducten en diensten van aangesloten partners, kwekers, groothandelaren en toeleveranciers, worden er gepromoot op een wijze die relevant is voor bloemisten en consumenten.

Via Web en alle social media kanalen van Flower Factor en de eigen kanalen van de aangesloten leden worden producten of diensten wereldwijd verbonden met bloemisten en consumenten.

De cijfers

  • Maandelijks ruim 10.000 bloemisten op de website
  • Flower Factor website bereik stijgt iedere maand met gemiddeld 15%
  • Ca. 46 000 volgers op Facebook (NL+ENG+DE+ES)
  • 10 miljoen views op Facebook in 2016
  • Video’s bereiken gemiddeld 20.000 mensen
  • maandelijkse nieuwsbrief, vlog & livestream
  • Iedere week nieuwe inspiratie- en educatiefilms
  • Meer dan 9.000 volgers op Instagram
  • Meer dan 10.000 abonnees op YouTube
  • Dagelijks meer dan 2.000 YouTube views

 

Wat heeft Flower Factor voor u als kweker te bieden?

Flower Factor is méér dan alleen een online inspiratieplatform. Flower Factor wil een partner zijn voor kwekers, groothandelaren en branche organisaties door hen te helpen met effectieve marketing, online strategisch advies, krachtige filmproducties, events en meer.

 

Videoproducties & fotografie

Dankzij ons video team kunnen wij filmproducties van hoog niveau bieden. Zo maken wij inspiratiefilms met bekende internationale ontwerpers (Pim van den Akker, David Ragg, Klaus Wagener, etc.) waarin zij bijzondere creaties maken of handige stap voor stap instructies. Altijd met producten van de Flower Factor leden.

Daarnaast bieden wij ook filmproducties voor u op maat. Zo produceren wij commercials voor uw product, of een reeks promotiefilms ter introductie van nieuwe variaties, of creëren wij interactieve films die in uw website afspelen. Deze producties kunnen in allerlei vormen en worden altijd voorzien van een vernieuwend concept, helder storyboard en duidelijk plan van aanpak.

over ons

 

Events

Flower Factor creëert ook shows, events en experience rooms op maat. Voor bijvoorbeeld uw event stand of voor een bijzondere entree in uw onderneming. Dankzij de expertise van onze designers kan Flower Factor ook wereldwijd shows en events aankleden.

Masterclasses en Workshops

Offline verzorgd Flower Factor wereldwijd masterclasses, demonstraties workshops voor bloemisten en studenten. Nieuwe technieken en gebruik van andere materialen staat hierin centraal.

Samenwerkingen en Magazines

Flowerfactor levert met enige regelmaat content aan magazines en vakbladen zoals: FleurCreatief, Blooms, Il Floriculture, Bloem en Blad, DPK en Florist review.

Wij danken Stimuflori voor ondersteuning van Flower Factor.

 

Strategie- & Marketing campagnes

Flower Factor denkt graag verder met u mee in uw gehele online & offline uitstraling. Wanneer u een campagne rondom de introductie van een nieuwe soort wilt opzetten of wanneer u bijvoorbeeld uw website opnieuw wilt uitrollen.

Dankzij de ruime ervaring in de bloemensector én de aanwezigheid van experts op het gebied van online/offline communicatie, kunnen wij de juiste mix bieden voor uw campagnes.

over ons 3

 De ‘Flower Factor’

Graag gaan wij samen met u aan de slag om uw bereik te vergroten, uw merk te versterken en om uw product optimaal onder de aandacht te brengen. Met veel creativiteit, passie voor bloemen & planten en een ambitieus team willen wij een betrouwbare en energieke partner zijn!