Promotiecommissie Alstroemeria

De promotiecampagne Alstroemeria wordt mogelijk gemaakt door veredelaars en aanvoerders van Royal FloraHolland om zo het product extra onder de aandacht te brengen bij o.a. bloemisten.

alstroemeria 2015 02 uitsnede
foto: Mooiwatbloemendoen.nl  

Alstroemeria is een makkelijke en sterke bloem waarvan de consument lang en veel plezier heeft. De bloem wordt vaak gebruikt als vulling voor gemengde boeketten maar is ook ideaal om op zichzelf te gebruiken of in een mix van verschillende variëteiten.

Net ingekochte Alstroemeria's geven hun schoonheid nog niet prijs. Ze komen tot bloei in de vaas en zorgen voor een levend boeket. Op de vaas bij de consument komt hun ware schoonheid naar boven door middel van sprankelende kleuren, uitbundige bloei en een lang vaasleven.Echte schoonheid zit van binnen

Met de campagne 'Echte schoonheid zit van binnen' brengt promotiecommissie Alstroemeria de bloem, die bij inkoop nog weinig kleur toont, op een ludieke manier onder de aandacht van de bloemist. Deze campagne draait om het verrassingseffect dat deze bloem in zich heeft.