Reach the world 24/7 LIVE on social media

Het is een bijzondere tijd. Corona blijft de markt en de wereld beïnvloeden en we worden uitgedaagd om onze bekende beurzen en Trade Fairs anders en veilig te organiseren. Doet u mee aan een nieuw innovatief initiatief?

Flower Factor en Royal FloraHolland hebben de handen ineengeslagen om de interactie aan te gaan met een groot internationaal vakpubliek, net als op de echte Trade Fair. Aan de hand van een afwisselend en sterk programma maken we van onze socials een echte beursvloer.

Wat bieden we aan? De Social Trade Fair, het woord zegt het al, vindt plaats op de social media kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn) van Flower Factor en Royal FloraHolland met een gezamenlijk bereik van 900.000 profielen!

 

U kunt deelnemen met een door ons professioneel gemaakte promotiefilm van uw bedrijf en/of product en u kunt uw product laten verwerken in een livestreamsessie waarbij de floral designers van Flower Factor met uw product aan de slag gaan. Ook kunt u kiezen voor een interview waarbij u uw visie en uw bedrijf kunt presenteren of u kunt de doelgroep inspireren met een gesponsorde workshop/ interview. Het complete programma van de Social Trade Fair vindt u terug in een handige blokkenschema. Inspiratie, informatie en trends zijn op een veilige afstand te volgen en ga vooral de interactie met uw doelgroep aan.

De Social Trade Fair vindt plaats op 11 t/m 16 januari 2021. Aanmelden kan tot en met 4 december 2020.

Meld u aan voor de Social Trade Fair

Volg ons op:

Facebook Trade Fairs by Royal FloraHolland

LinkedIn Royal FloraHolland

Facebook Flower Factor

Instagram Flower Factor

LinkedIn Flower Factor