Fabulous Freesia

De Nederlandse Freesia kwekers van Royal FloraHolland, verenigd in Fabulous Freesia willen de bloemist en consument inspireren om vaker deze veelzijdige bloem te gebruiken.

De Freesia is nog altijd een zeer geliefde bloem vanwege haar heerlijke geur en de manier waarop ze ontwikkelt in de vaas. En met zoveel kleuren, dubbele en enkele bloemen is er genoeg om uit te kiezen.

Schermafbeelding 2017 02 28 om 15.33.22

Freesia's worden vaak gebruikt als extra bloem in een (bruids)boeket of bloemwerk. Flower Factor wil juist een andere kant laten zien van de Freesia en deze in de hoofdrol plaatsen. De Freesia anders presenteren. Verrassende designs laten zien. En daarmee nieuwe doelgroepen aanspreken. 

Freesia vase designs

In de nieuwe Freesia promotie campagne draait het om innovatieve designs, frisse ideeen en inspiratie. En om die reden gaan we freestylen! We vragen een flink aantal bloemisten, aanstormend talent en gevestigde namen om te freestylen met Freesia's en hun ideeen te delen. Via sociale media en deze website houden we je op de hoogte van de campagne.

Loading

End of content

No more pages to load