Fleur Créatif

Fleur Creatief en Fleur Magazine zijn al jarenlang wereldwijd belangrijke factoren in de bloemen- wereld en daarom trots om partners te zijn van het project Flower Factor.

We zijn er immers van overtuigd dat samenwerking en netwerking in bloemenland de volledige sector alleen maar kan versterken en een nieuwe boost kan geven. Als organisator van internationale florale events (waaronder Fleuramour) weten we als geen ander dat alles draait rond 'inspireren'.

Fleur Creatief is al meer dan 20 jaar wereldwijd hét inspiratiemagazine bij uitstek voor floristen en iedereen met een hart voor de florale wereld. Creaties van gerenommeerde Nederlandse, Belgische en internationale floral designers spelen de hoofdrol. Fleur Creatief verschijnt vier keer per jaar, telkens afgestemd op het huidige seizoen. In elke uitgave worden bijzondere projecten met bloemen voorgesteld en vertelt een designer ons over zijn/haar inspiratiebron.

Daarnaast brengen tweemaal per jaar vier jonge topfloristen Fleur Creatief@home. Deze special van Fleur Creatief toont je de kracht van creaties in het dagelijkse leven, op feesten en andere gelegenheden. 128 pagina's tips voor een bezield, bloemrijk leven. Wereldwijd in vier talen beschikbaar.

Fleur Magazine is dan weer een op-en-top vakblad voor de professionele florist en brengt actuele informatie over alles wat leeft en beweegt in de florale wereld. In Fleur Magazine vind je de laatste nieuwtjes over de flora, vakwedstrijden en bloemenevenementen. Daarnaast is het magazine ook doorspekt met marketingtips voor de florist, (interieur)design en cultuur. Kortom: Fleur Magazine informeert en inspireert. Met een Nederlands- en Franstalige uitgave bestrijken we de Nederlandse, Belgische en Franse markt.

Daarnaast zijn beide magazines ook online sterk vertegenwoordigd. Op de websites van Fleur Magazine en Fleur Creatief (Engels: Fleur Creatif), kan je terecht voor recente updates en kant-en-klaar nieuws uit de florale wereld en de mooiste inspiratiebeelden van het moment. Bovendien zetten zowel Fleur Magazine als Fleur Creatief volop in op sociale media.

Op zoek naar een floraal boek? Breng zeker eens een bezoekje aan de meest complete florale boekenshop www.fleurbookshop.com. Wij verzenden voordelig en snel naar alle uithoeken van de wereld.

Facebook – Fleur Creatif Magazine

Instagram - www.instagram.com/fleuramour_be

www.instagram.be/fleurmagazine

FleurCreatif Knipsel FLOOS HERFST