Stap voor stap een Anthurium planten ontwerp

Roos van Unen maakt met simpele materialen een leuk en fris design waarbij de mooie Anthurium 'Adios® Romance' van Fuerte Planta volledig tot zijn recht komt. 

MATERIALEN
Een Anthurium 'Adios® Romance', hoge glazen vaas en behangpapier.

HOE MAAK JE HET?
Houd gereedschap zoals mesjes, scharen en lijmpistool binnen handbereik. Een papiersnijder is optioneel.

570A87401

Stap 1:
Pak het behang en omwikkel deze om de glazen vaas voor de juiste afmetingen. Snij voldoende behangpapier af zodat deze later goed om de vaas heen gewikkeld kan worden. Snij het behangpapier in stroken. Om netjes en snel te werken kan je dit met een papiersnijder doen.

570A87503

Stap 2:

Maak een raster van de stroken door deze op elkaar te leggen en deze met elkaar te verweven. Maak het raster interessanter door vierkanten en rechthoeken te maken van verschillende afmetingen. Plak de stroken aan elkaar met hete lijm.

570A87471

Stap 3:

Wikkel het raster om de vaas heen en plak de uiteinden aan elkaar vast. Lijm het behangraster niet aan de transparante vaas. Het raster is nu een koker geworden die je makkelijk van de vaas af kunt schuiven en dus later ook ergens anders voor kunt gebruiken.

570A87531

Stap 4:
Haal de Anthurium 'Adios® Romance' uit de pot en zet deze in de vaas. De wortels van de Anthurium komen goed tot hun recht in de transparante vaas en het geheel krijgt een frisse uitstraling door het witte behang. Voor een bonter resultaat kun je ook met behangpapier met verschillende kleuren en motieven aan de slag gaan.

570A87671

Klaar! Een fris resultaat voor jou en je klant om van te genieten.