Stap voor stap: Roze Anthurium design

Roos van Unen gebruikt interessante materialen om een origineel design te maken waarin de prachtige roze Anthurium 'Adios® Hot Lips' van Fuerte Planta gepresenteerd wordt in een speciale vaas met een leather look. Leuk om te maken, fijn om te geven, gaaf om te krijgen!

MATERIALEN
Een transparante cilinder vaas, Afrikaanse bonen, leer, Anthurium 'Adios® Hot Lips'

HOE MAAK JE HET?

Houd gereedschap zoals een boormachine, mesjes, scharen en een heet lijmpistool binnen handbereik.

Fuerte Planta sbs1 Roos van Unen Hot Lips 2

Stap 1:
Knip het leer op maat door te meten hoeveel nodig is. Zorg ervoor dat je het leer dubbelvouwt omdat je het dubbele nodig hebt. Vouw het leer dubbel en lijm één van de Afrikaanse bonen tussen de twee stukken leer.

Fuerte Planta sbs1 Roos van Unen Hot Lips 4

Stap 2:
Lijm de twee stukken aan elkaar (2 cm) en zet het even vast met een wasknijper. Herhaal dit proces tot je nog 5 cm leer over hebt. Lijm deze stukken ook aan elkaar.

Fuerte Planta sbs1 Roos van Unen Hot Lips 3

Stap 3:

Smeer lijm op de achterkant van het leer. Wikkel het leer om de vaas. Als je de vaas niet wilt besmeuren, plak dan transparant tape om de vaas. Hierdoor wordt het leer op het tape geplakt in plaats van op de vaas.

Fuerte Planta sbs1 Roos van Unen Hot Lips 5

Stap 4:
Haal de prachtige roze Anthurium 'Adios® Hot Lips' van Fuerte Planta uit de pot en zet de plant in de vaas.

Fuerte Planta sbs1 Roos van Unen Hot Lips 6

Klaar! Zet dit mooie design in je huis, bloemenwinkel of geef het weg als cadeau. De prachtige roze bloemen van de Anthurium 'Adios® Hot Lips' zorgen ervoor dat het een gepast cadeau is voor iemand die gek is op roze. Misschien een idee voor Internationale Vrouwendag of Moederdag?

Fuerte Planta sbs1 Roos van Unen Hot Lips 7