Veelgestelde vragen online programma Floral Design

Mocht je ergens niet uitkomen of problemen ondervinden bij het doorlopen van dit online programma, kijk dan hieronder of je vraag (en een bevredigend antwoord) er bij staat. Zo niet, schroom niet om je vraag te stellen via redactie@flowerfactor.nl   


Hoe kan ik verder naar de volgende pagina?

Om verder te gaan na het bekijken van een video of het lezen van een tekst, klik je onderaan de pagina op de knop ‘Ga verder’.

Help, ik kan niet verder met het volgende hoofdstuk!
Om verder te mogen met het volgende hoofdstuk, zal je eerst de toets moeten halen. Als je tenminste 85% van de vragen juist hebt beantwoord, ben je geslaagd voor de toets. Je scoringspercentage zie je bovenaan in de balk. In het hoofdmenu zullen de toetsen die je hebt gehaald groen kleuren.

Wat betekenen de kleuren?
De blauwgekleurde hoofdstukken en onderdelen geven aan dat deze nog niet gedaan zijn. Je kan hier ook nog niet op klikken. Wordt een hoofdstuk en/of onderdeel in oranje aangegeven? Dan ben je eraan begonnen, maar is het hoofdstuk en/of onderdeel nog niet afgerond. Klik erop en je kunt verder gaan waar je gebleven bent. Heeft het hoofdstuk en/of onderdeel een groene kleur? Dan heb je deze met succes afgerond. Je kunt op de verschillende hoofdstukken en onderdelen klikken om de lesstof nogmaals te bekijken.

Hoe weet ik of ik een toets heb gehaald?
Zodra je alle vragen hebt beantwoord kom je op de feedbackpagina. Hier lichten we de antwoorden die je hebt gegeven toe. Bovenaan deze pagina staat een balk die je scoringspercentage weergeeft. Is dit 85% of hoger, dan heb je de toets gehaald. Je kunt nu verder met het volgende hoofdstuk.

Help, ik heb de toets niet gehaald!
Geen probleem, je mag een nieuwe poging doen. Per dag mag je 5x een toets over doen. Lukt het niet in die 5 pogingen, dan kun je pas na 24 uur weer verder met de programma.

Hoe log ik (opnieuw) in?
Ga naar flowerfactor.nl. In de rechterbovenhoek zie je jouw gebruikersnaam staan. Beweeg je muis hier overheen en een menu komt tevoorschijn. Klik dan op ‘Inloggen’.

Hoe log ik uit?
In de rechterbovenhoek zie je jouw gebruikersnaam staan. Beweeg je muis hier overheen en een menu komt tevoorschijn. Klik dan op ‘Uitloggen’.

Hoe lang blijft een niveau binnen het programma beschikbaar?
De inloggegevens zijn 12 maanden geldig. Ook als je de het niveau binnen het programma hebt afgerond, blijft de inhoud beschikbaar tijdens deze 12 maanden zodat je het nog eens na kunt kijken.

Ik heb geen certificaat ontvangen!
Controleer of alle hoofdstukken, onderdelen en toetsen groen gekleurd zijn. Als er nog onderdelen geel/oranje gekleurd zijn betekend dat deze nog niet afgerond zijn. Maak deze af en je certificaat wordt naar het emailadres dat bij ons bekend is verstuurd. 

Heb je alle toetsen met goed gevolg gemaakt en toch geen certificaat ontvangen? Controleer of je certificaat misschien in je spam folder terecht is gekomen of mail ons: redactie@flowerfactor.nl. We maken het dan zo snel mogelijk voor je in orde.

Als ik opnieuw inlog moet ik al de vorige hoofdstukken die ik al heb afgerond doorlopen voordat ik verder kan waar ik gebleven ben. Hoe kan ik dit oplossen?
Deze problemen kunnen veroorzaakt worden door Javascript. Controleer of Javascript is ingeschakeld op het apparaat waarmee u de cursus wilt doorlopen. Als dit niet het geval is, schakel Javascript dan in en het probleem zou opgelost moeten zijn. Hier kunt u lezen hoe u Javascript inschakelt.

Mijn vraag staat er niet bij.
Heb je een andere vraag, opmerking of suggestie? We horen het graag! Mail ons via redactie@flowerfactor.nl en dan laten we zo snel mogelijk van ons horen.