Bloemistenmiddag september 2015

De bloemistenmiddag van afgelopen week was voor ons een primeur en die is goed bevallen. We hadden een gezellige middag met ambitieuze bloemisten.

Bloemistenmiddag op 6 September
 

Voor het eerst hebben we bij Flower Factor een bloemistenmiddag georganiseerd. Onze missie is om het vakmanschap van de bloemist naar een hoger niveau te tillen, waardoor ze zich beter kunnen onderscheiden van bv. supermarkten. Dit vakmanschap is zo belangrijk als we dit kunnen vergroten, profiteert niet alleen de bloemist ervan maar de hele sector. Daarom willen we graag in contact met hen. Wat hebben ze nodig? Hoe staan ze in hun werk en in het leven. Wat houdt ze bezig?

 

De middag hebben we gevuld met demonstraties van onze Spaanse ambassadeurs Alex en Bea. Chrysal heeft een presentatie kunnen geven over de hygiëne in bloemenwinkels. De bloemisten hadden de mogelijkheid zelf creatief aan de gang te gaan met lelies, hier werd door bijna iedereen heel leuk mee gewerkt. We hebben goede discussies gehad over belangrijke zaken en natuurlijk is er volop genetwerkt!

 

Altijd spannend om iets voor het eerst te organiseren maar voor ons was het boven verwachting goed! De opkomst was super, de stemming was goed, de discussies kwamen lekker opgang en het belangrijkste van alles de bloemisten hebben een waardevolle middag gehad.

 

Kon je er deze keer niet bij zijn? Geeft niets we gaan dit nog wel vaker organiseren. Meld je aan met naam en email op de website en wij houden je vanzelf op de hoogte voor een volgende bloemistenmiddag.