Bruidsboeketten van onze ambassadeurs

Menno, Alex, David en Klaus waren allemaal enthousiast over het delen van hun favoriete boeket van het moment. Ze hebben allemaal een andere reden en een andere stijl.

Menno Kroon - Nederland 

Prince in a Midsummer night’s dream! Dat wat het thema van de klant van Menno. Met veel zin en creativiteit heeft Menno het perfecte boeket gecreëerd voor de bruid en en haar speciale wensen.

Dit boeket is hand gebonden en vast gezet met extra draad. de stelen zijn afgewerkt met een mooi bijpassend lint. Hij heeft veel verschillende  soorten bloemen gebruikt zoals; rozen, pioenen, Vanda orchidee, Gloriosa, lila Anthurium, roze Dendrobium, verschillende Tillandsia bloemen, Viburnum roseum, donkere Dracena bladeren en Asparagus.

Fotograaf - Mike van der Ent Pasarella, website: www.pasarella.eu.

 a Menno Kroon wedding design1

David Ragg - United Kingdom

 

David laat ons een mooi bruidsboeket zien voor een winterse bruiloft. Een strak en sereen ontwerp wat een basis heeft van een halve oasis bol dat bedekt is met stachys blad. Het heeft de volgende materialen; Poinsettia Pulcherrima, witte Phalaenopsis, een paar Ornithogalum bloemetjes en Tillandsia Xerographica.

Het boeket is een lichtgewicht en het idee is dat het boeket in de hand vastgehouden kan worden. Door een ring aan de onderkant van de bol heeft de bruid een extra goede grip op het boeket" Legt David uit.

 a David Ragg wedding1

 

Klaus Wagener - Duitsland

 

Ik vind het sfeertje van dit bruidsboeket fantastisch. Het heeft een Zuid-Afrikaans gevoel en de kleurcombinatie is klassiek en elegant. De meeste van mijn klanten houden van de ronde vorm. Om die reden presenteren we ook graag de ronde bal vormen.

De materialen die Klaus gebruikt: Serruria florida, Berzelia lanuginosa, Ozothamnus diosmifolius, Protea Cultivar, Leucadendron galpinii, Brunia leavis, Phylica lasiocarpa

Hij heeft de bruidsboeketten houder gebruikt van Smithers-Oasis® Lady. Alle bloemen zijn in die houder gestoken en de onderkant is later afgewerkt met mooie linten en bij elkaar geknoopt. 

 

a Klaus Wagener wedding bouquet1 

Alex Segura - Spanje

Heeft ons zelfs twee favorieten gestuurd!

Oranje druppel:

De druppelvorm is gemaakt met het gebruik van een Smithers-Oasis® houder (Lady), deze is bedekt met oranje stukjes fineer. Het deel met het steekschuim heeft hij volledig gevuld met orange en roze anjers, dit is de basis voor de andere bloemen in het boeket, zoals, Phalaenopsis, Kalanchoe bloementjes en kleine citrus vruchtjes. Deze zijn allemaal bevestigd met lijm en parelspelden.

 a Alex Segura wedding design2.2 kopie

Bruidsdesign bowl:

Alex heeft een hoed gebruikt als basis voor dit bruidsboeket. Hij heeft ook een kleine ring gemaakt aan de onderkant zodat de bruid meer grip heeft tijdens het dragen. Alle materialen zijn gelijmd en vast gezet met parelspelden aan de binnenkant van de hoed. Hij heeft veel verschillende materialen gebruikt zoals blauwe bessen, parels, delen van planten, tros anjers, chrysanten en sierkool (Brassica). 

 a Alex Segura wedding design1.1