De vijf emoties van Nathalie Fasé

Natalie Fasé is een 24 Jaar jonge bloemstylist en heeft al 2,5 jaar haar eigen bedrijf Gift by Nature in Moordrecht. In haar beleving is alles wat ze maakt, een geschenk van de natuur. Ze styled veel bruiloften in binnen- en buitenland, ontwikkeld concepten en magazines voor ‘s-werelds grootste orchideeën kwekers. In alles wat ze doet heeft ze een enorme voorkeur voor pure, natuurlijke materialen en composities.

HAPPY

Geluk is een gevoel wat mij dankbaar maakt en hoop geeft voor de toekomst, het geeft me een gelukkig gevoel om te weten dat de mensen die ik om mij heen heb verzameld , volledig achter mij staan. Het maakt me gelukkig als ik in de zomer van ‘s-ochtend vroeg tot ’s-avonds laat aan het werk ben voor mijn bruidsparen, als ik in de kas van een kweker loop en er de pareltjes tussen uit kan kiezen, en bovenal maakt het mij gelukkig als een bruidspaar van de andere kant van de wereld mij kiest om hun mooiste dag te laten stylen met prachtige bloemen!

STOM

Er zijn weinig dingen die ik echt stom kan vinden, fouten maken is menselijk, vallen, opstaan en weer doorgaan, en bovenal leer van de momenten die fout zijn gegaan, of die je beter anders had kunnen aanpakken! Ik vindt het wel belangrijk om niet allemaal op ons eigen eilandje te blijven zitten maar juist samen te werken, krachten te bundelen en de handen ineen te slaan en te delen in succes! Tot slot delen we allemaal één passie, de liefde voor ons prachtige bloemenvak!

TROTS

Ik ben trots op het feit dat ik vastberaden en vol passie en enthousiasme in het leven sta, dit alles heb ik te danken aan mijn ouders, deze passie heeft me gebracht waar ik op de dag van vandaag sta in ons prachtige vak. Op jonge leeftijd startte ik mijn eigen bedrijf, en nu een aantal  jaren later, ben ik trots op alles wat ik de afgelopen tijd heb mogen bereiken en heb kunnen realiseren!  Ik volg en luister naar mijn hart en word elke dag vol enthousiasme wakker om te beginnen aan een nieuwe werkdag, ik ben een echte dromer en ben dus ontzettend benieuwd naar wat de toekomst mij gaat brengen!  Mijn motto is dan ook: ‘She believed, she could, so she did!’

HOOP

Ik hoop uiteraard dat al mijn wensen en dromen in vervulling mogen gaan de aankomende jaren. Daarnaast hoop ik mijzelf te kunnen blijven ontwikkelen en kennis en vernieuwing te mogen ontvangen van andere bloem stylisten maar ook zelf over te mogen dragen aan jongeren. Ik hoop dat ik anderen kan enthousiasmeren voor ons vakmanschap en een belangrijke bijdrage aan de toekomst mag leveren.

SPIJT

Spijt komt altijd te laat in mijn opinie, ik ben een echt gevoelsmens dus volg vaak mijn hart.  Als ik ergens spijt van heb, klaar ik dan ook het liefst gelijk de lucht! Ik zeg altijd waar het op staat en draai dan ook nergens omheen, eerlijkheid duurt tenslotte het langst! Het is fijn om de juiste mensen in je omgeving te hebben die je af en toe een spiegeltje voorhouden, of even een zetje in de juiste richting geven om te voorkomen dat je de verkeerde kant op gaat!

 

Met heel veel plezier draag ik mijn stokje over aan mijn zeer gewaardeerde vrouwelijke collega Renée Klatten