Dini Holtrop naar Europees Kampioenschap Bloemsierkunst

In april neemt Dini Holtrop namens Nederland deel aan het Europees Kampioenschap Bloemsierkunst.

Het EK Bloemsierkunst vindt op 8 en 9 april plaats in Genua (Italië). Nederland wordt vertegenwoordigd door Nederlands Kampioene Dini Holtrop uit Heerenveen. De VBW heeft hoge verwachtingen van Dini, die zoals Bram Rijkers zegt, zich ontzettend goed voorbereid en zeer geconcentreerd te werk gaat.

De branche organisatie VBW volgt Dini op de voet bij haar voorbereidingen voor deze prestigieuze wedstrijd. Dini: 'Ik ben gestart met de voorbereidingen. Ik wilde allereerst weten hoe een internationale jury werkt en oordeelt. Daarom ben ik meegelopen met de juryleden en de technische commissie van de voorrondes van het NK Bloemsierkunst Junioren om te kijken, te luisteren en vragen te stellen. 
Ook mijn kennis die ik opdeed bij de opleiding National Certified Judge is hier van belang. En uiteraard ook The Road to Genoa Dini Holtrop in voorbereiding op het EK Bloemsierkunst 2016 de onmisbare tips van Martin Groen, die onlangs Nederland vertegenwoordigde bij de Fleurop World Cup. Al die indrukken en kennis sla ik op om mezelf zo goed mogelijk voor te bereiden. Lees meer...

Bron: www.bloemenkrant.nl