Een 10 voor de Juf

5 oktober viert Nederland de Dag van de Leraar. Een feestdag voor leraren geïnitieerd door het Ministerie van OCW. ‘Een 10 voor de juf’ maakt ouders en kinderen enthousiast om op de Dag van de Leraar de juf of meester te waarderen voor wat zij doen. Juist met bloemen en planten. Hét ideale middel om juffen en meesters mee te verrassen!

‘Een 10 voor de juf’ roept ouders en kinderen op om mee te doen. Een gedichtje of kleurplaat? Een bloem in de lievelingskleur van de juf? Een kleurig plantje voor de grappige meester? Iets persoonlijks valt bij iedere juf of meester in de smaak. Maakt u er een vrolijk cadeautje van? 

Vrolijk promotiemateriaal

‘Een 10 voor de juf’ heeft vrolijk promotie materiaal ontwikkeld. Kleurrijke flyers, posters, buttons en bloem- en plantkaartjes vertellen het verhaal. Maar ook een grappige pot-versier-strook en kleurplaten voor kinderen om in te kleuren voor hun juf of meester. Deze zijn gratis te downloaden op www.een10voordejuf.nl. Misschien kunt u er een kleurwedstrijd aan koppelen? Dit promotiemateriaal is verkrijgbaar op diverse cash & carries en groothandelscentra door heel Nederland.

 

Leuk product in knalgroene hoes

Bijzonder opvallend zijn de producten in de felgroene ’10 voor de juf’ plantenhoezen. Onder andere Kalanchoë, Cyclaam, Potroos, Spathiphyllum, Anthurium en Potchrysant. Deze kleine cadeautjes voor de juf of meester verschijnen vanaf week 40  aan de bloemistenklok van FloraHolland Naaldwijk en Eelde. Maar zijn ook te koop bij Waterdrinker op Aalsmeer.

 

Met z’n allen geven we de leerkrachten de fleurige waardering die zij verdienen!