Flower Factor presenteert #FreestyleFreesia installatie op IPM 2019

Bezoekers kunnen hun neus volgen om Flower Factor te vinden op de IPM Essen 2019! Flower Factor presenteert daar namelijk de #FreestyleFreesia installatie waarin de Freesia in een originele en verrassende manier tentoon wordt gesteld. De bezoekers kunnen de heerlijke geur en de prachtige kleuren ervaren in een design wat verschillende kunstvormen met elkaar verenigd.

Graffiti, poëzie, geur, kleur en design; deze installatie van Kristel van Dijk en Flower Factor’s designer Roos van Unen heeft als thema ‘Urban Roots’ en vertegenwoordigd de #FreestyleFreesia beweging. De installatie laat de bezoeker de Freesia op een andere manier ervaren, waarbij hun verbeelding en bezinning wordt getriggerd. De #FreestyleFreesia installatie nodigt IPM-bezoekers uit voor een adempauze, om even te gaan zitten, te luisteren, te kijken en vooral ook de geur van de talloze Freesia’s in zich op te nemen.
FreestyleFreesia at Fleuramour2018 Flower Factor 15b

De beste #ScentofSpringSelfie wedstrijd!
Tijdens de IPM is ook de aftrap van een ludieke online fotowedstrijd waar bezoekers aan mee kunnen doen. Bezoekers kunnen hun grappigste en meest originele #ScentofSpringSelfie maken in de Flower Factor stand en met deze selfie meedingen naar een leuke prijs.

#FreestyleFreesia videoreeks
Flower Factor, voorstander van innovatief bloemdesign, inspireert bloemisten over de hele wereld met de #FreestyleFreesia campagne door het delen van video tutorials en foto’s van originele bloemstukideeën met Freesia.

Meer informatie:
Vind Flower Factor in hal 01A, stand 1A-A30A, in de gedeelde stand van BLOOM’s GmbH 
van dinsdag 22 tot vrijdag 25 januari 2019.
Klik hier voor meer informatie over de #FreestyleFreesia beweging.