Freesia als ultieme bloem voor bruiloften

Laat zien wat jij met Freesia's maakt in de online Freesia bruidsboeketten wedstrijd!

September is een populaire maand om te trouwen dus reden genoeg voor Fabulous Freesia om extra bruidswerk ideeen te delen. Want wat is feestelijker dan heerlijk geurende bloemen op een bruiloft? Britse bloemsierkunstenaar David Ragg deelt zijn visie op de Freesia als ultieme bruiloft bloem in zijn 'fab' tutorial. Geïnspireerd? Doe dan mee met de online fotowedstrijd; wie maakt het mooiste bruidsboeket met Freesia's?

Schermafbeelding 2017 08 22 om 16.55.03

In zijn handgebonden bruidsboeket gebruikt David grote gele Freesia's. Begin dit jaar riep het Pantone Color Institute deze kleur, ‘PANTONE 13-0755 Primrose Yellow’, uit tot trendkleur van 2017. De kleur wordt omschreven als "stralend van warmte en levendigheid. Nodigt ons uit met haar warmte, deze vrolijke gele tint neemt ons mee naar een plek die wordt gekenmerkt door enthousiasme, vrolijkheid en zonnige dagen." Als dat geen bruiloft omschrijft, wat dan wel?

Freesia bruidsboeketten wedstrijd - win een masterclass van Pim van den Akker!

Geinspireerd door David’s bruidsboeket met Freesia's? Doe dan mee met de online foto wedstrijd en stuur je mooiste bruidsboeket met Freesia's in! E-mail jouw inzending naar redactie@flowerfactor.nl voor 14 september. Alle foto's zullen worden gepubliceerd op Flower Factor’s Facebook pagina waar iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete design. Op 21 september roepen we degene die de meeste likes heeft gekregen uit tot winnaar. Hij of zij wint een masterclass bruidswerk bij Pim van den Akker in 2018 in Nederland. Deze prijs is inclusief een bijdrage aan de reiskosten tot een maximum van 500 euro.

Eerdere fotowedstrijden op Flower Factor’s Facebook pagina bereikte duizenden bloemisten en enthousiastelingen wereldwijd. Meedoen aan de wedstrijd is dus ook een mooie manier om je werk te etaleren! Kijk voor meer inspiratie voor bloemwerk met Freesia's op onze #FreestyleFreesia pagina's.