Innovatief concept: Groene Vingers

 

 

Groene Vingers ademt de botanische woonstijl. Toch komen er niet alleen hipsters in de winkel. "Er komen mensen van allerlei pluimage langs", vertelt eigenaresse Karin Vollering.

"Een meisje van acht jaar oud die spullen van Groene Vingers op haar verlanglijstje heeft staan. Of een fervent cactusverzamelaar die komt kijken of ik nog mooie nieuwe soorten heb ingekocht. En mensen die advies willen voor die donkere hoek in huis waar ze toch graag planten willen, hen geef ik met veel plezier groen advies".

Na de jaren in het tuincentrum van haar ouders ging Karin aan slag bij Edelman, een import- en exportbedrijf in hardware voor de bloemist. "Ik reisde de wereld rond, bezocht fabrieken en hield me bezig met productontwikkeling. Een topbaan, waarbij ik mijn gevoel voor stijl en commercie verder ontwikkelde."

Toen de nadruk van haar werk steeds meer verschoof naar de cijfermatige kant en het schrijven van rapporten, besloot ze echter op te zeggen. Terug naar de basis; als bloemist en hovenier zijnde, kruipt het groen tenslotte waar het niet gaan kan. Lees verder...

bron: Royal FloraHolland
zie ook: www.groenevingersdelft.nl