LG Flowers stelt Europees bloemistenpanel samen

Welk nieuw ras mini gerbera’s heeft de wow-factor? Met welke soorten zouden bloemisten zich willen onderscheiden? Welke variëteit biedt de meeste mogelijkheden? LG Flowers, veredelaar en kweker van mini Gerbera’s, roept de hulp in van Europese bloemisten. 

Met zoveel verschillende nieuwe rassen die mogelijk uit kunnen groeien tot commercieel succes is feedback belangrijk. Een selectie van bloemisten uit heel Europa treedt toe tot het testpanel van LG Flowers. Zij krijgen in 2019 drie tot vier keer het verzoek om nieuwe mini Gerbera variëteiten kritisch te beoordelen.

Feedback uit de branche is essentieel

LG Flowers produceert op het moment 94 mini Gerbera soorten en met hun Florya Breeding afdeling veredelen ze nieuwe Gerbera soorten. Nouschka van der Burg: “Bij het veredelingsproces is branche feedback essentieel. Na onze eigen testfases moet er worden gekozen met welke soorten we doorgaan en de keuze is dan lastig. We willen daarom graag de bloemist, als schakel tussen ons en de consument, betrekken bij onze besluitvorming. Hun mening over onze nieuwe rassen is voor ons goud waard!”

Bloemisten kunnen zich nog aanmelden

LG Flowers is nog op zoek naar een aantal bloemisten. Laat je verrassen en werk met de nieuwste kleuren en vormen mini gerbera’s in ruil voor jouw feedback. Flower Factor ondersteunt LG Flowers in het samenstellen van het bloemistenpanel en daarom kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via redactie@flowerfactor.nl 

 

Vermeld in de mail:
- Volledige naam,
- Bedrijf,
- Adres,
- Bij welke groothandel je inkoopt,
- Welke Gerbera verpakking het handigste voor je is.

 

Mail ons en wie weet behoor jij binnenkort wel tot het bloemistenpanel en ontvang je een florale schatkist vol coole, mogelijk nieuwe, Gerbera variëteiten om te testen!