Moederdag

Het is al weer bijna Moederdag, één van de drukste dagen van het jaar voor bloemisten.

Voor de meeste Nederlanders is het een dag waarop zij hun moeder verwennen. Kleine kinderen maken zelf een cadeautje op school, de oudere kinderen kopen een klein presentje van hun zakgeld en veel volwassenen bezoeken hun moeder. Vaak wordt dan een bos bloemen gegeven.

Voor sommige mensen is het kopen van bloemen een tweede natuur, maar voor anderen is het minder makkelijk! Dus, we geven graag een paar tips voor diegenen die een beetje hulp willen bij het kiezen van bloemen. Vraag ten eerste altijd naar de favoriete bloem. Als ze geen favoriet heeft of als de klant niet weet wat het is, dan geven we hier enkele suggesties voor de verschillende type moeders. Daarnaast vind je hier nog wat How To Make suggesties.

Anna Jarvis wordt beschouwd als de stichter van Moederdag in de USA.
Moederdag wordt gevierd in verschillende landen , waaronder de VS , Groot-Brittannië, India, Denemarken, Finland, Italië, Turkije, Australië, Mexico, Canada, China, Japan en België. Men beschouwt dit als een dag om moeders in het zonnetje te zetten en hen bedanken voor al hun liefde en steun .