Online wedstrijd: geurende Freesiaboeketten

Nieuwe online competitie! Heb je ooit overwogen om een boeket samen te stellen op basis van geur? Wij dagen alle bloemisten uit om dat eens te proberen! Doe mee aan onze online fotowedstrijd en maak een heerlijk geurend boeket met Freesia in de hoofdrol en maak kans op onze nieuwste online Floral Design cursus - niveau 2

Heb je onze video's over de kansen van geurbeleving in je winkel en in boeketten gezien? Of volg je onze #FreestyleFreesia serie?  We hopen je te inspireren om meer met Freesia's en geur te doen! Heb je zin in een leuke uitdaging? Doe dan mee met onze Freesia geurboeketten wedstrijd! Stuur een foto van je geurboeket met Freesia en een beschrijving van de geur naar redactie@flowerfactor.nl vóór 14 oktober en wie weet win jij onze nieuwste online Floral Design cursus - niveau 2!

Alle inzendingen worden op 15 oktober gepubliceerd op de internationale Facebook pagina van Flower Factor zodat iedereen op zijn favoriet kan stemmen. De drie foto's met de meeste likes worden op 21 oktober bekend gemaakt.

geurboeket aromatherapie2
Voorbeeld van een geurend Freesia boeket door Pim van den Akker. Geurspecialist Roos Lubbers: "De witte Freesia heeft een heerlijke, beetje peperige geur en dat combineert mooi met grote kaneelstokken, dennegroen en kruiden zoals rozemarijn. Een weldadig boeket!"

Disclaimer:
De winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht.
Deze wedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door, of geassocieerd met, Facebook. Facebook kan niet aansprakelijk worden gesteld voor iets gerelateerd aan deze wedstrijd.
Door een foto van je geurende Freesia boeket te e-mailen, ga je akkoord met:
- publicatie op de Facebook pagina's van Flower Factor
- het gebruik van je Facebook naam om je te taggen in onze Facebook berichten (als je ons die informatie geeft)
- het gebruik van je e-mailadres door Flower Factor, uitsluitend om je te contacteren met betrekking tot deze wedstrijd. Je e-mailadres wordt op geen enkele manier gedeeld met Facebook of andere partijen.
- De winnaars van de wedstrijd worden ook gepubliceerd op de Instagram account van Flower Factor

 Behoefte aan extra inspiratie? Bekijk onderstaande video waarin Pim van den Akker op aanraden van geurspecialist Roos Lubbers, drie boeketten creëert op basis van geur: