Ontmoet de hele Bromelia familie!

Een stop motion animatie door Flower Factor. Wat als kamerplanten hun eigen huis zouden uitkiezen? Jouw huis? Hun hele familie gelijk maar uitnodigen? En hun eigen 'urban jungle' zouden creëren?

Aangezien Bromelia's ware karakters zijn, was het niet moeilijk voor te stellen dat zij een huis zouden overnemen. Flower Factor maakte een stop motion animatie voor de promotiegroep Bromelia, waarin deze kleurrijke planten tot leven komen. 

Wat er voor nodig was om deze animatie te maken:

  • meer dan 60 Bromelia's, waaronder de Tillandsia, Guzmania, Ananas, Aechmea en Vriesea in verschillende kleuren en maten
  • 837 foto's
  • en vele uren opnames en montage voor deze animatie van 1 minuut

Flower Factor heeft de Bromelia's met veel plezier in de spotlights gezet. Deze prachtige en unieke planten kunnen een woonkamer een ware metamorfose geven en een tropische sfeer geven. En aangezien de meeste soorten Bromelia maanden achtereen bloeien, is het een zeer dankbare plant om in huis te halen.

Als je de Bromelia's op een creatieve manier wilt gebruiken, bijvoorbeeld in een mooi plantenarrangement, kijk dan voor inspiratie op onze 'How to make' pagina's

Meer weten over Bromelia's? Kijk dan op http://bromelia.info