Open Dag bij Flower Factor

Op woensdag 20 maart aanstaande opent Flower Factor de deuren van haar studio voor kwekers en veredelaars om kennis te maken met bloemsierkunstenaar Pim van den Akker en zijn team. Flower Factor maakt inspirerende en educatieve content voor bloemisten ter promotie van bloemen en planten van kwekers en veredelaars. Deze content publiceert Flower Factor op haar sociale mediakanalen waardoor wereldwijd zo'n 80.000 bloemisten worden bereikt.

Flower Factor nodigt kwekers en veredelaars uit voor een kijkje in de keuken. Indien gewenst wordt er ter plekke tegen gereduceerd tarief een arrangement gemaakt met meegebracht product en gefotografeerd. De foto's kunnen worden gebruikt voor de eigen sociale media maar kunnen ook worden gepubliceerd op de kanalen van Flower Factor. Een leuke manier voor kwekers en veredelaars om kennis te maken met Flower Factor en haar diensten.

Belangstelling?

Kwekers en veredelaars zijn van harte uitgenodigd voor een kop koffie en kennismakingsgesprek tussen 9:00 en 17:00. Gelijk de diensten van Flower Factor uitproberen? Meer informatie over de mogelijkheden en aanmelden via info@flowerfactor.nl

My Peony Class act Roos v Unen Boho Wedding6

Meer over Flower Factor

Flower Factor is een internationaal inspiratie- en educatie platform voor en door bloemisten, gespecialiseerd in het creëren van originele arrangementen die worden vastgelegd in fotografie en video. Deze content wordt ter promotie van de gebruikte bloemen en planten gepubliceerd op de website van Flower Factor en haar sociale media kanalen zoals Facebook, YouTube en Instagram. Via deze weg wordt een groot aantal bloemisten wereldwijd bereikt.

Flower Factor staat voor contentcreatie in de breedste zin. Denk aan het schrijven van wervende teksten, de productie van video's, fotografie en offline evenementen.
Aanmelden voor de Open Dag is gewenst. Maak een afspraak zodat er tijd gereserveerd kan worden voor een gesprek en/of creatie!

Bezoekadres:
Distributieweg 8
2645 EJ Delfgauw