Selfie wedstrijd

Doe mee aan onze Beste #ScentofSpringSelfie wedstrijd! Ben jij, net als wij en 365 Dagen Bloemen, groot fan van geurende lentebloemen zoals Freesia, Narcis, Hyacint en Tuberose? Deel die liefde met ons en stuur je vrolijkste selfie foto met geurende lentebloemen op en maak kans op een gave prijs (en eeuwige roem uiteraard ;) Er zijn twee manieren om mee te doen: via Facebook of Instagram!

Meedoen via Facebook

Zo doe je mee: email je origineelste selfie met geurende lentebloemen naar redactie@flowerfactor.nl voor dinsdag 19 maart, 12.00 uur. Zet in je mail ook je Facebook naam als je wilt dat we je taggen. Alle inzendingen worden gepubliceerd in een post op de Facebook pagina's van Flower Factor en zullen worden gedeeld door de Facebook pagina's van 365 Dagen Bloemen / 365 Days of Flowers op woensdag 20 maart. De winnaars worden in datzelfde bericht bekend gemaakt. Lees ook de disclaimer hieronder. 

Meedoen via Instagram

Maak een fantastische selfie met geurende lentebloemen en plaats deze op je Instagram pagina met de hashtags #ScentofSpringSelfie EN #flowerfactor voor dinsdag 19 maart, zodat Flower Factor en 365 Dagen Bloemen de selfies van alle deelnemers kunnen zien. Als je een van de winnaars bent, dan zullen we op woensdag 20 maart jouw selfie reposten op de Instagram pagina's van Flower Factor en 365 Days of Flowers en sturen we je een berichtje. Lees ook de disclaimer hieronder.

Disclaimer:

Door ons jouw #ScentofSpringSelfie foto te mailen, ga je akkoord met:

- publicatie van jouw #ScentofSpringSelfie foto op Flower Factor’s Facebook pagina's. Dit bericht zal ook worden gedeeld door de Facebook pagina's van 365 Days of Flowers en 365 Dagen Bloemen 
- het gebruik van jouw Facebook naam om je te taggen in het bericht (indien je ons deze informatie bij het toesturen van de foto verschaft)
- het gebruik van jouw mailadres door Flower Factor, enkel om contact met je op te nemen rondom deze wedstrijd

Jouw foto zal enkel worden gebruikt voor publicatie op Facebook in het kader van de Beste #ScentofSpringSelfie wedstrijd en zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Wanneer je meedoet aan de wedstrijd via Instagram door gebruik te maken van de hashtags #ScentofSpringSelfie in combinatie met de #flowerfactor dan geeft je hiermee toestemming aan Flower Factor en 365 Days of Flowers om je selfie te reposten.

Flower Factor en 365 Days of Flowers / 365 Dagen Bloemen kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor illegale downloads van jouw selfie. Wees je er van bewust dat anderen de Facebook berichten kunnen delen, inclusief de foto's in dat bericht en dat je selfie op Instagram ook kan worden gerepost.

Winnaars worden per mail op de hoogte gesteld.

Jouw mailadres of andere gegevens zullen niet ter beschikking worden gesteld aan Facebook, Instagram of welke andere partij dan ook. 

Deze online fotowedstrijd is op geen enkele manier gesponsord, gepromoot of georganiseerd door Facebook en Instagram.

Facebook en Instagram kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor deze wedstrijd.

Na afloop van de wedstrijd verwijdert Flower Factor alle mailadressen en persoonlijke gegevens uit haar bestanden