Sierteeltsector toont breed assortiment tijdens bloemencorso's

Veel kwekers en andere vrijwilligers van binnen en buiten de sierteeltsector maken ook dit jaar de corso's weer tot mooie evenementen voor de vele duizenden toeschouwers.

Er was dit weekend een hoop te zien! Het varend corso Westland was ruim vertegenwoordigd met prachtig versierde boten. De openingsboot van dit jaar was de Sesamstraatboot die hun 40e jubileumjaar vierden. Bekijk in het album  van FloraHolland meer foto's van het Varend Corso.

Schermafbeelding 2016 08 08 om 10.08.24

Foto: FloraHolland

Ook op de Europride was er veel moois te zien. Deze zomer hoste Amsterdam voor de tweede keer in de geschiedenis Europride. Met het thema 'Join our Freedom' worden Europese landen waar mensen nog niet zichzelf kunnen zijn, vrij kunnen leven of waar mensenrechten onder druk staan, opgeroepen zich bij onze denkwijze en vrijheden aan te sluiten.

Bekijk in het album van YourLily meer foto's van de Europride

Schermafbeelding 2016 08 08 om 10.33.44

Foto: YourLily

Leuk om nog te zien! de Flower Parade Rijnsburg

De Flower Parade Rijnsburg viert met 'Best of Holland' haar 71e corsojaar. Zaterdag 13 augustus 2016 vertrekt het corso bij Royal FloraHolland Rijnsburg en rijdt door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Op zondag 14 augustus 2016 kunt u de corsowagens nog bezichtigen op de boulevard van Noordwijk.

Bron:RoyalFloraHolland & YourLily