De vijf emoties van Menno Kroon

De bloemen handtekening van Menno Kroon geniet wereldwijd erkenning. Zijn intuïtie is de sleutel in alles wat hij doet, of het nu gaat om de bloemisterij, het interieur of zijn artistieke visie.

HAPPY

Het leukste vind ik om het woord HAPPY uit te spreken. Doet me denken aan het vrolijke liedje van Pharrel Williams. Daarnaast vind ik het uiteraard fijn om HAPPY te zijn! Dat kan soms best een uitdaging zijn. Probeer maar eens om helemaal HAPPY te zijn!

STOM

Wat is nou eigenlijk STOM? Is dat misschien DOM? Geen idee. Er zijn altijd wel stomme ervaringen in het leven. Vaak komt dit door jezelf. Mijn tip is: leer ervan en zoek eerst de fout bij jezelf en niet bij een ander!

HOOP

Ik hoop altijd het goede van de mens te zien en te ontvangen. Deze energie moeten we elkaar veel meer geven naar mijn mening. Straal dit ook uit en inspireer een ander, dan sta je veel vrolijker in het leven!

TROTS

Trots ben ik op alle mensen die een vak verstaan en het met liefde uitoefenen. Met trots wil ik graag de liefde voor het bloemenvak uitstralen de wereld in. Mijn streven is om – in alles wat ik doe - het bloembinders vak naar een hoger niveau tillen. Laat een ieder uit ons vak daar trots op zijn en hier ook aan werken!

.............The Dutch Flower Masters!!!

SPIJT
Spijt is iets wat je moet ontdekken. Het heeft te maken met keuzes. Soms maak je de juiste keuze, maar soms ook niet! Zo is het leven denk ik dan maar. Wanneer je een verkeerde keuze maakt probeer het dan toch positief te vertalen.  Ik denk altijd zo: vandaag is vandaag and tomorrow we don’t know.

Ik geef graag het stokje door aan de veel belovende jonge bloembinder Mischa Hulshof!