VT Wonen & Design

De afgelopen week was er in Amsterdam de jaarlijkse VT Wonen&Design beurs. Een druk bezochte beurs met bezoekers die op de hoogte willen zijn van de laatste trends en de nieuwste snufjes voor in het interieur. Natuurlijk wilde FlowerFactor ook op de hoogte zijn van wat er speelt op interieur vlak, dus ging ik op pad!

Ik vond het een leuke en hebberig makende woonbeurs! Waar ik het meest blij van werd is dat er ontzettend veel bloemen en planten gebruikt worden in het interieur. Niet alleen als de aankleding van de beurs maar juist als onderdeel van het interieur. Een ‘Basic’ net als banken, tafels, stoelen en kasten niet meer zijn weg te denken is dat ook met de plant zo.

Voor mij persoonlijk is de plant altijd gebleven maar terugkijkend naar de afgelopen jaren is de plant ook wel een tijdje weg geweest uit de interieurs.

Nu vind je planten als levende kunstobjecten en wanddecoraties zowel in print als een levende plantenmuur. We vinden groepen (wat duidelijk een trend is dat alles wordt gegroepeerd) planten in de slaapkamer, woonkamer en planten in hangpotten of creaties. Mooie boeketten in de keukens, single bloemen in design vaasjes en gedroogde bloemen in schilderijlijsten.

Hier onder vindt je een aantal impressie foto’s en als jij ook geweest bent, laat ons weten wat je er van vond!!