Waarom rijdt een klant voor u om? Ontdek het op het Florist Event

Henk van Dongen geeft een Masterclass Shopmarketing en tijdens de Floral TweetJam ontstaat er iets magisch. Dat en meer vindt u op het Florist Event.

Masterclass shopmarketing

Waarom zou een klant omrijden of omlopen om bij u bloemen en planten te kopen? Daar geeft Henk van Dongen tijdens de Masterclass Shopmarketing antwoord op. Henk, creative marketeer Flowers & Food, staat bekend om zijn out of the box denkwijze en kijkt altijd naar nieuwe kansen. Hoe kunt u zich als bloemist onderscheiden?  Laat u door hem inspireren op het Florist Event!

De Masterclass Shopmarketing is op donderdag 10 maart om 11:00 uur.

 Floral TweetJam: Lucas Vos komt op gesprek

Op het Florist Event tijdens de  Floral TweetJam gaan  acht creatieve designers twee uur lang aan de slag met commercieel bloemwerk. Pim van den Akker doet samen met presentator Peter Bouwman verslag en houdt verschillende interviews. Zo komen Lucas Vos, CEO van Royal FloraHolland, een aantal kwekers en Chrysal op gesprek. Kunt u niet aanwezig zijn? Volg de Floral Tweetjam dan via lifestream. De Floral TweetJam is een concept van Flower Factor en is geïnspireerd door muzikanten die jamsessies houden. Zij creëren tijdens een jamsessie op spelenderwijs nieuwe Lees meer...